Moderne schilderijen

In de jaren veertig van de vorige eeuw werden de eerste lofts gebouwd, gekenmerkt door ruime en open leefruimtes. De moderne schilderijen & hedendaagse stijl maakt gebruik van deze basis en ontvouwt zich in eenvoudige rechte lijnen en onopgesmukte kleurencombinaties. De meubels, kunst en decoratie volgen het principe van reductie tot de essentie, waarbij de elementen van koele elegantie en minimalistische lijnen worden benadrukt.

We willen vaak graag een groot aantal canvas zwart wit hebben voor aan onze muren in de verschillende vertrekken– maar bij zwart wit canvas kopen is vaak één ding dat ons tegenhoudt: de prijs en de angst dat het schilderij toch niet zo mooi is. Moderne schilderijen zijn vaak een dure investering, daarom geeft kunst voor in huis een 30 dagen niet mooi geld terug garantie. Olieverf Moderne schilderijen kosten vaak vele honderden euro’s. Bij de grootste online galerie van de Benelux doen we daar niet aan. Wij leveren handwerk olieverf Moderne schilderijen, geschilderd door erkende kunstschilders en zijn opgespannen op een museum kwaliteit spieraam voor zeer voordelige prijzen. Een zwart wit schilderij kopen was nog nooit zo makkelijk.

Schilderij New York modern 3 luik 120x40 Artello
Artello

Artello schilderij kopen

Schilderijen zijn onmisbaar in een interieur bij het creeëren van een persoonlijke omgeving waarin u zich prettig en ‘thuis’ voelt. Bij Artello vind u hoogstaande schilderskunst van talentvolle kunstschilders tegen aantrekkelijke prijzen, waarbij u keuze heeft uit de meest uiteenlopende schilderijen. Elk schilderij is handgeschilderd en gesigneerd, hierdoor koopt u een uniek schilderij met beleving.